نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه :
ابتدا پرتفال ها رو بشورین، سر و تهشون رو برش بدید و بعد پوستش رو بکنید پوست پرتقال رو برشهای نواری بدید و بعد با یک چاقوی تیز قسمت سفید اسفنجی داخل پوست ها رو جدا کنین. بعد پوستهای خلال شده رو با مقداری اب بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد، آب به انداره ی بریزین تا روی پرتقال ها رو بپوشونه، وقتی اب به جوش اومد بزارید ۳۰ ثانیه روی حرارت باشه و بعد ابکش کنید. این کار رو ۳ بار تکرار کنید و ابکش کنید. دوستان من توی کليپ فقط یک بار شو نشون دادم.باید حتما 3 بار این کار رو انجام بدین تا تلخی پوست ها گرفته بشه، و هر دفعه هم آب سرد استفاده کنین. حالا پوست ها رو دوباره در قابلمه ریخته یک لیوان شکر ویک لیوان اب رو بهش اضافه کنین و بزارید روی حرارت متوسط بجوشه و شربت غلیظ بشه تقریبا به مدت ۴۵ دقیقه بعد پوستها رو خارج کنید و جدا جدا بزارید روی کاغذ روغنی تا خشک شن، ی شب تا صبح طول می کشه تا خشک شن. بعد میتونید مقداری شکلات رو اب کنید و نصف کندی ها رو بزنید توی شکلات و بچینید روی کاغذ روغنی تاشکلات خودش رو بگیره و بعد بچینید توی ظرف سرو با چای نوش جان کنین. نکته:
نسبت شکر و آب حتمآ باید یکسان باشه.
ماندگاری این کندی ها زیاده و باید حتما توی ظرف در بسته نگه داریشون کنین، اگه شکلاتیشون کردین، ظرف دربسته رو تو یخچال بذارین.
اگه دوست داشتین می تونین به جای شکلات، خلال ها رو اول با شکر آغشته کنین بعد بزارین خشک شن، این جوری کندی های شکری دارین.
امیدوارم این خوشمزه ها رو درست کنین و از خوردنشون لذت ببرید.

 

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل خانگی و بسیار خوشمزه
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر و شیر نارگیل
طرز تهیه املت
طرز تهیه کباب تابه ای

منبع: اینستاگرام




:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: